Ангелска терапия

angel-therapyМного хора ги възприемат като мистични същества или герои.Ангелите като висши духовни същности, надарени с божественото съзнание, винаги заобикалят всеки от нас и винаги с радост са готови да ни помогнат, ако ги помолим за помощ. Всеки човек по земята по рождение има правото и възможността във всеки момент без посредник да общува с Ангелите и да ползва тяхната помощ, защото нашето висше Аз е единно и с Ангелите и със самият Бог.

Ангелите са тук за да ни учат, че Божията любов отговаря на всички въпроси и прощава. Те са тук, за да ни излекуват от резултатите на страха. Колкото повече каним ангелите в нашия живот, толкова по-лесно нашият живот отразява великолепието на небесата. Няма ограничение за лекуващата сила на ангелите.

Много ангели се инкарнират на Земята и всеки ангел има своя собствен мотив да бъде тук. Въпреки това има един основен мотив: да помогне на Земята. Чрез присъствието на всички тези ангели на Земята, човешкото общество като цяло придобива светлина и чувствителност. Ангелското присъствие повишава вибрацията на света. Това се случва особено, когато ангелите си спомнят кои са те и когато тяхната увереност се възвърне.

Това е когато тяхната светлина истински свети..

А сега си представете, че вие сте такъв ангел..

Всички те обаче, както и ние имаме една и съща цел: Да поддържаме постоянно високо вибрационно ниво – където има радост, смях, любов, щедрост, подкрепа. Където има ЧУДЕСА.